April 1, 2023

Dus wat maakt een geweldige elektrische scooter voor kinderen? Als het om kinderscooters gaat, wordt de vergelijking vereenvoudigd tot snelheid; hoe sneller hoe beter. Voor bezorgde ouders kan snelheid een probleem zijn. Het idee dat hun kind of tiener met 24 kilometer per uur voortschrijdt, is geen uitnodigend vooruitzicht. Hier is een beetje goed nieuws voor zowel kinderen als ouders.

Ouders, elke escooters geeft de snelheid weer op de specificatiekaart. Als u het in een winkel koopt, moet het op de doos staan. Zo niet, ga dan online op zoek naar het gekochte merk en het zou niet al te moeilijk moeten zijn om de specificaties te vinden. Voor het gemak moeten scooters die online te koop zijn de snelheden onder het product hebben. Neem troost in het feit dat de geposte snelheid voor een bepaalde scooter drastisch wordt verlaagd met een berijder. Veel elektrische scooters voor kinderen zijn bijvoorbeeld beperkt tot een topsnelheid van 24 km / u, maar zullen hoogstwaarschijnlijk geen 16 km / u halen met een berijder. Fabrikanten vermelden de maximumsnelheid voor een bepaalde speeder, waarbij belangrijke variabelen zoals het gewicht van de berijder en het terrein worden verwijderd.

Hoe kan bovenstaande informatie goed nieuws zijn voor kinderen? Het simpele antwoord is aanpassingen. Er zijn veel manieren om de snelheid te verhogen door middel van gewichtsvermindering en motorwisseling die de snelheid zal verhogen. Dit kan een win-win zijn voor zowel ouders als kinderen. Kinderen kunnen de mechanica van hun scooters leren terwijl ze deze samen met een ouder demonteren en monteren. Het verwisselen van motoren en batterij-upgrades zijn eenvoudig genoeg om uit te wisselen en kunnen een opwindend ouder-kindproject zijn.

Mijn suggestie is om een betaalbare scooter te kopen om uw dollar te maximaliseren. Laten we bijvoorbeeld de X-Treme X-140 nemen met een maximale snelheid van 10 mijl per uur. Vergelijkbaar is deze scooter goedkoper dan andere merken, maar net zo snel. Later kun je de motor of accu upgraden of gewoon upgraden naar een grotere scooter. Ten tweede worden de goedkopere scooters geleverd met minder hardware (zoals stoelen) die de scooter zwaarder maken en de snelheid verminderen. U kunt ook batterijen verwisselen, wat kostbaar kan worden (zoals lithium), waardoor het bereik van de scooter mogelijk kan worden verdubbeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *